Over ATIS Telecommunicatie B.V.

ATIS is in 1991 begonnen met het leveren van professionele gespreksopname apparatuur van het Duitse ATIS-Systems. In de loop der jaren zijn er verschillende producten aan het portfolio toegevoegd.

Wij willen door onze afnemers worden gezien als de ideale distributeur, die professioneel en gemotiveerd, producten en diensten aanbiedt om “productiviteit” en “kwaliteit” in Call Center en Office te vergroten.

Onze doelstelling is duurzame groei creëren ten behoeven van alle belanghebbenden, klanten en medewerkers. Dit doen wij door het creëren van waarde voor onze afnemers door hen kwalitatief hoogwaardige oplossingen te bieden. Oplossingen die, voor de lange termijn, zo goed mogelijk aansluiten bij hún behoeften en doelstellingen én eventueel die van hun klanten. 

Betrouwbaarheid en klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Te allen tijde moeten we onze afspraken kunnen nakomen en ervoor zorgen dat zowel de klanten als de leveranciers tevreden zijn. Ze moeten op ons kunnen bouwen.

Succes op lange termijn vereist dat wij onszelf eisen stellen qua prestatie en productiviteit. Dit houdt in dat wij efficiënt samenwerken en openstaan voor nieuwe ideeën. Van alle medewerkers wordt verwacht dat zij persoonlijke activiteiten en financiële belangen vermijden die strijdig zouden kunnen zijn met hun verantwoordelijkheden ten opzichte van de onderneming.

KVK nr.: 34074121
BTW nr.:  NL009815260B01 
Bankr. nr.:  40.72.43.402
BIC/SWIFT:  ABNANL2A
IBAN nr.:  NL98ABNA0407243402

 Algemene voorwaarden

Nieuw: Jabra SPEAK 710

Jabra lanceert unieke speakerphone...

Lees verder »

De mooiste audio ervaring...

verhoogde concentratie met Sennheiser MB 660.... 

Lees verder »

3CX Vast Mobiel integratie...

Nog nooit integreerde een app zo mooi als nu!

Lees verder »

3CX Whiteboard

3CX WebMeeting, nu nóg beter...

Lees verder »

twitter

Volg Atis Telecom op Twitter

inloggen

gebruikersnaam

wachtwoord

inloggegevens vergeten?

zoeken in website