home » (VoIP) telefonie

(VoIP) telefonie

Gigaset

Gigaset pro verenigt het beste van twee werelden: de open SIP-standaard en het gebruiksgemak van de grote zakelijke systemen.

HP

Hewlett-Packard (algemeen bekend als HP) is een van de grootste Amerikaanse technologiebedrijven. Het leveringsprogramma loopt van elektronica-onderdelen tot software en dienstverlening.

Mitel

Mitel is een toonaangevende wereldspeler op gebied van IP-technologie, gebaseerd op open standaarden. Het aanbod omvat een compleet gamma oplossingen om uw communicatie te optimaliseren.

Panasonic

Panasonic is een van de grootste producenten van elektronica ter wereld en bestaat uit meer dan 600 bedrijven. Onderdeel van het portfolio is een reeks van SIP DECT toestellen.

Polycom

Polycom is marktleider op het gebied van video- en audioconferencing producten. Naast deze producten voeren zij ook een breed portfolio aan geavanceerde VoIP toestellen.

RTX

RTX ontwikkelt professionele DECT oplossingen voor VoIP omgevingen. Bent u op zoek naar een MultiCell DECT systeem? Probeer RTX...

SNOM

SNOM is door de uitstekende kwaliteit en het bedieningsgemak een belangrijke partner voor leveranciers van VoIP services, hosted VoIP, IP PBX en Unified Communications oplossingen.

Spectralink

Spectralink levert geavanceerde draadloze oplossingen om de 'mobile workers' binnen een organisatie door middel van technologie, innovatie en integratie efficienter te kunnen laten werken. Door aanwezig te zijn, te luisteren en te analyseren hoe personeel met draadloze communicatie om gaat en om wil gaan blijft Spectralink de producten afstemmen op de eisen en wensen van de markt.

Yealink

Yealink is sinds 2001 actief op gebied van VoIP en IP communicatie oplossingen. Door de scherpe prijs, brede interoperabiliteit en eenvoudige bediening is Yealink uitgegroeid tot de grootste Chinese leverancier in Europa.

Nieuw: Jabra SPEAK 710

Jabra lanceert unieke speakerphone...

Lees verder »

De mooiste audio ervaring...

verhoogde concentratie met Sennheiser MB 660.... 

Lees verder »

3CX Vast Mobiel integratie...

Nog nooit integreerde een app zo mooi als nu!

Lees verder »

3CX Whiteboard

3CX WebMeeting, nu nóg beter...

Lees verder »

twitter

Volg Atis Telecom op Twitter

inloggen

gebruikersnaam

wachtwoord

inloggegevens vergeten?

zoeken in website